Obezbeđenje objekata

VISONIC

Visonic

A.C. OMEGA, je distributer poznate kompanije VISONIC iz Izraela, koja u svom programu nudi brojne proizvode za potrebe zaštite. Navešćemo neke:

  • Nadgledani bežični sistemi: PowerMax, PowerArt, Amber i Wireless Devices (PowerCode)
  • Detektori, žični (pokreta, loma stakla i foto-električni) i bežični (nadgledani i ne-nadgledani),
  • Ne-nadgledani (12 bit) bežični uređaji i ostali uređaji,
  • Integrisani sistemi: Access Control (Visaccess), Personal Alert Signaling (Spider Alert), Asset Management (Elpas)
  • Local Positioning Systems (Elpas)

Više informacija o navedenim sistemima i pojedinačnim proizvodima VISONIC, možete pogledati na adresi: www.visonic.com

Bežični alarmni sistem PowerMax, namenjen je elektronskoj zaštititi objekata od provale i požara.
Pored osnovne, zaštitne funkcije, PowerMax može biti upotrebljen i za automatsku kontrolu svetla i električnih uređaja, koji greškom nisu isključeni. Informacije o stanju alarma prikazuju se vizuelno i glasom, koji vas usmerava ka ispravnom postupku.

Kontrolni panel je centralni deo alarmnog sistema, koji obrađuje podatke primljene sa različitih senzora. U blokiranom modu rada, sistem obaveštava o stanju vizuelno i glasom i može da aktivira alarm pri pojavi dima ili narušavanja prostora u 24 časovno kontrolisanoj zoni. Kada nije u blokiranom modu rada, sistem alarmira narušavanje u bilo kojoj aktivnoj zoni.

Za podešavanje sistema je potrebna šifra od 4 cifre, a moguće je dodati i 7 korisničkih šifara. Pored navedenog, moguće je dodati i 8 više-funkcionalnih daljinaca kojima se može upravljati sistemom, bez kontakta sa kontrolnim panelom.

Sistem prepoznaje široki opseg događaja - alarma - pokušaja narušavanja rada senzora i problema. Događaji se šalju centru za nadzor (u digitalnom obliku), putem telefonske linije - kao automatski raporti. Informacije se, u obliku glasovnih poruka, mogu slati i na privatne telefone.

Video nadzor

SAMSUNG

SAMSUNG Vam uvek nudi najbolju ponudu, bez potrebe za kompromisom da li se opredeliti za cenu ili kvalitet. Proteklih godina naglo je porasla prodaja SAMSUNG CCTV proizvoda na svetskom tržištu. Svi resursi su usmereni na proširenje proizvodne linije, razvoj novih proizvoda, kako bi SAMSUNG dospeo među najbolje CCTV proizvodjače u svetu.

Koristeći akumulirano znanje u oblasti tehnologija videa i optičkih diskova, razvijene su proizvodne linije od kamera, monitora i svičera do Time Laps video rekordera. U razvoju je i digitalni rekorder, nov proizvod u ponudi za sisteme obezbeđenja.

SAMSUNG proizvodi, zadovoljavaju standard kvaliteta ISO 9001, pored mnogih svetskih standarda. Vaš novi izbor je najbolji izbor i obezbeđuje uspeh, SAMSUNG CCTV SISTEM.

Više informacija možete dobiti na adresi: www.samsungcctv.com

SONY

Video nadzor je apsolutno neophodan da bi se obezbedilo sigurno okruženje danas.

Sony je jedna od vodećih kompanija iz oblasti CCTV sigurnosnih rešenja. Sony teži da ponudi komponente svetske klase koji prevazilaze nivo potreban komercijalnom tržištu, kao što su aerodromi, vladine ustanove, šoping centri, banke i poslovne zgrade do pojedinaca koji žele sigurnost i bezbednost svoje porodice

Prednosti video nadzora:

  • Sprečava kriminalne aktivnosti
  • Povećava sigurnost,
  • Dokumentuje dogadjaje kao dokazni materijal

Sony

HANITA COATINGS

Hanita Coatings je poznati proizvodjač zaštitnih i bezbednosnih folija za staklo.

Zaštitne folije smanjuju negativan uticaj sunčeve svetlosti, prodor toplotnih zraka i time stvaraju prijatniju atmosferu. Folije smanjuju vidljivost u unutrašnjosti, eliminišu oštećenja koja izaziva UV zračenje. Proizvode se u više varijanti kako bi korisnici mogli odabrati foliju za sopstvene potrebe.

Bezbednosne folije ojačavaju staklo, značajno povećavaju sigurnost staklene površine i u slučaju loma stakla zadržavaju razbijene delove stakla zajedno.

Hanita

Više informacija možete dobiti na adresi: www.hanitacoatings.com

Visonic Hanita Elkat Uniontech