Bezbednost automobila

Gps pracenje motornih vozila

Gps pracenje vaseg vozila od 0- 24h ,imajte uvid u poziciju vaseg vozila, brzinu kretanja, predjeni put u toku dana ili meseca,putanju kretanja vozila, broj zaustavljanja i jos mnogo korisnih informacija. Nase iskustvo i ugradnja gps uredjaja u vise od 2500 vozila, traje vise od 17 godina.Mogucnost ugradnje u sve vrste motornih vozila, 12V-24V.

Ekskluzivni partner sa

DDOR kasko osiguranje- Novi Sad

Pitis-Beograd

Gps Master-Beograd

Trimble-usa

 

 

 

Nova mehanička zaštita volana

Abloy Protec blokada volana za samo 200e sa ugradnjom.

Sistem za blokadu volana Abloy protec

Predstavlja savršen spoj sigurnosti i jednostavnosti upotrebe.

Prateći svetski tehnološki napredak u oblasti sigurnosti Abloy protec odgovara tržišnim zahtevima na najbolji mogući način.

Upotrebom brave poslednje generacije iza koje, svojim potpisom stoji kompanija Abloy, autosigurnosni sistem Abloy protec se nameće kao liderna tržištu u oblasti auto sigurnosti. Specijalni materijali koji se koriste za izradu, kao i sama konstrukcija odaju utisak da Abloy protec može da odgovori i najtežim izazovima.

Cvrstoca od 70 rokvela, specijalni rotirajuci diskovi, garant su bezbednosti brave koja se nemože, ni na koji način otvoriti bilo kakvim razbušivanjem. Povrh svega, Abloy sa svojim dugogodišnjim iskustvom, a poznata po tome što predstavlja jedinu bravu na svetu koja se sklapa tako da se specijalni diskovi ubacuju na specifičan način, metodom unutrašnjeg sklapanja,isključuje bilo kakvu mogućnost otvaranja brave češljanjem i upotrebom specijalnih kalauz ključeva. Još jedna činjenica, mnogima će doneti miran san: kljucevi Abloy brave prave se iskljucivo na osnovu licne i.d. code kartice ,sto sprecava bilo kakvu mogucnost zloupotrebe i nezakonitog pravljenja kljuceva bez znanja samog vlasnika! Sve ovo potvrðuje i činjenica da je Abloy kao takva možda i jedina brava koja se do današnjeg dana zadržala i na Ruskom tržištu, kao i na tržištima svih zemalja sveta  kao lider i sinonim za sigurnost .

Garancija na proizvod je dozivotna.

Iskustvo od preko 20 godina i 14.000 obezbedjenih automobila nisu mala stvar, te vam preporucujemo da se javite i dobijete adekvatne savete.

Auto alarmi od 80eur.

Milenijum,Titan-410 can-bus, MED can-bus i Cobra-4610 can-bus auto alarme mozete ugraditi u ovlascenom alarm servisu vec od 80eur.

Auto alarmi od 80eur.- 200eur.

Novi integrisani Cobra alarmni sistemi protiv krađe i protiv upada.Sa can-bus tehnologijom

bez dodatne daljinske komande.

Blokadu motora prati zvučna signalizacija i rad žmigavaca.

Ugrađuju se u skoro sve marke automobila kod prve ugradnje što dovoljno govori o njihovom kvalitetu.

Cobra

Više informacija možete naći na sajtu www.cobra.it

 

Mehanička zaštita

   Mul-t-Lock

Mul-T-LockVodeća kompanija u Izraelu i jedna od svetskih lidera u oblasti zaštite, proizvodi širok opseg cilindara, brava za komercijalnu, industrijsku i ličnu primenu, sefova, katanaca, ključeva i mašina za pravljenje ključeva.Kod nas je najpoznatija udmenu mehanicke zastite auzo menjaca

 

Više informacija možete naći na sajtu www.mul-t-lock.com

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Visonic Hanita Elkat Uniontech